ЛУКСОЗЕН ДОМРОЗАЛИЯ

Дом „Розалия” е изграден като самостоятелен луксозен център към структурата на работещо лечебно заведение - хоспис НАДЕЖДА.
Уютен дом за възрастни, разположен в обширен парк от иглолистна растителност и широки лехи от розови храсти, цветя, далеч от шумното напрегнато ежедневие и надпреварата с времето. Тук е място, където могат да се чуят птичите песни и да те обгърнат естествената природна красота и спокойствие.

Всеки човек може да намери своето място и изява на своите качества като пълноценна личност.

Нашият екип

Нашият екип се грижи за ежедневната хигиена и чистота на възрастните хора. Професионалните медицински грижи, индивидуалният подход, честите физически и творчески занимания и ежедневното общуване помагат на възрастните хора да се чувстват силни и пълноценни личности, с интересни и спокойни дни.

Какво предлагаме

  • Жилищна част. Дом „Розалия” предлага места в две едноетажни монолитни къщички, всяка от които разполага с 2 спални, кухненски бокс, санитарен възел, стая за отдих, голяма тераса с оборудван летен кът от чадъри, масички и шезлонги.
  • Удобства. Дом "Розалия" е луксозно обзаведен, с кабелна телевизия, интернет и климатична инсталация. 
  • За пациента. Постъпилите пациенти могат да разчитат на постоянно медицинско наблюдение и лекарски контрол, рехабилитация и поддръжка на общо физическо състояние и физиотерапия. 
  • Хранене. Здравословната храна е съобразена с нуждите и вкусовете на всеки човек. 

Паркова площ

Сградата е разположена сред 18 дка обширен парк с цветни алеи и приказна борова гора за разходка и отдих. Уютна тишина и безбрежно спокойствие допълват съвършената красота на природата целогодишно. Дом Розалия е самостоятелен луксозен център към стационарен хоспис „Надежда“. Разполага с 8 легла в две новопостроени едноетажни монолитни къщи, всяка от които има две спални помещения, кухненски бокс, самостоятелен санитарен възел, голяма тераса оборудвана с летен кът от маси, чадъри, шезлонги и др.

Миналото остава, бъдещето е неизбежно. Да направим живота по-добър днес!

— Леонардо да Винчи